Hirdetések


Bánkgyöngye Panzió
 
 
Település:2653 Bánk
Megye:Nógrád
Helyszín:Hősök tere 5.
Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) ELFOGADÓHELY!Kapcsolat:

Telefon: 06 35 342-117, 06 30 350-0676
Email: bankgyongye@freemail.hu
Weboldal: www.bankgyongye.hu

Leírás:
Bánk Nógrád megyében a Börzsöny és a Cserhát között fekszik, Budapesttől 60 km-re a szlovák határ közelében. A község felső végén található a 4,6 hektáros Bánki-tó, amelyet belső források táplálnak. A tiszta, selymes vizű tó horgászparadicsomként is ismert, környéke kedvelt, csendes üdülőhely.

Ebben a szépséges, tiszta levegőjű tájban, kellemes környezetben, a tó partján található a családias hangulatú BÁNKGYÖNGYE PANZIÓ. A panzió kétágyas, négyágyas pótágyazható szobákkal, hideg-melegvizes mosdóval, fürdőszobával rendelkezik. Az épületben TV-szoba, étkező, társalgó található, mely kiválóan alkalmas pihenésre, különböző kislétszámú rendezvények, fogadások lebonyolítására. A kert kitűnő lehetőséget nyújt pihenéshez, szórakozáshoz és sportoláshoz egyaránt. Az épület melletti fedett kertisütőben remek ételek készíthetők, ideális hely a kis kerti mulatságok rendezésére. Az épület központi fűtése egész évben biztosítja a kellemes pihenés lehetőségét.

A táj nyugalma, a Bánki-tó télen is varázslatos világa, sportolási lehetőségei, szánkózás - teszi vonzóvá a téli üdülést.

Szolgáltatásaink:
- büfé
- könyvtár
- színes TV
- videoprogramok
- társasjátékok, sakk
- kerti sütési lehetőség (flekken, szalonnasütő)
- gyermekjátszótér
- kispályás labdarúgó/röplabda pálya
- asztalitenisz
- lengőteke
- sportszerkölcsönzés
- zárt parkoló

Egyéb lehetőségek:
- a tavon horgászási, csónakázási, vízibiciklizési lehetőség

A községben Szlovák Falumúzeum található. A helység érdekessége, hogy a szlovák lakosság még ma is népviseletben jár.

Kirándulási lehetőségek:
Bánkról kellemes gyalogtúra lehetőségek kínálkoznak a Börzsöny és a Cserhát tájaira. Közelben: Nógrád - várrom Vác - műemlékek Szanda - várrom, kilátó Bercel - műemlék kastély, Piskő-hegyi kilátó Csesztve - Madách Emlékmúzeum Horpács - Mikszáth Emlékmúzeum Távolban: Balassagyarmat, Buják, Hollókő, Szécsény, Drégelypalánk, Parassapuszta határátkelő (21 km).

Családias panziónk festői környezetben, kellemes pihenést és tartalmas kikapcsolódást biztosít kedves Vendégeinek.

Szeretettel várjuk Önt is! Legyen a Vendégünk!

Fotóalbum: