Hirdetések


HOLD Színház
 
 
Település:Győr
Megye:Győr-Moson-Sopron



Kapcsolat:

Kapcsolat: Hold Színház
Telefon: 06 20 316 2192
Email: info@holdszinhaz.eu
Weboldal: www.holdszinhaz.eu

Leírás:
Kedves Közönségünk!

A győri HOLD Színház 2002-ben alakult a Győri Nemzeti Színház művészeiből. Az volt az alapgondolatunk, hogy olyan produkciókat hozunk létre, melyek által a gyerekek, a fiatalok megkedvelik az irodalmat, a színházat.
Az eltelt évek alatt előadásainkkal számtalan néző arcára varázsoltunk nevetést, vagy ébresztettünk bennük új gondolatokat.  Köszönjük a sok-sok kacagást és tapsot, folytassuk hát együtt a közös játékot.
Szeretettel várunk mindenkit!
 
Műsorajánló:
 
Piroska
a Grimm testvérek meséje nyomán
Mindenki ismeri a Piroska és a farkas meséjét. De... vajon ismeri-e mindenki, hogy miről szól Piroska története. Minden gyereknek meg kell vele ismerkedni, hiszen sajnos manapság aktuálisabb, mint valaha...
 
Andersen: A kiskondás
A kiskondás című mese nagyon időszerű a gyerekek számára. A kényeskedő Rosalinda császárkisasszony férjhez kíván menni, ám nem tetszik neki a szomszéd tartományból az őszinte, nyíltszívű királyfi, , mert "túl természetesek" az ajándékai. Az igazi rózsa helyett a művirágot választja, a gyönyörű hangú fülemüle helyett a zenélő dobozt. A "kiskondás" azonban rádöbbenti tévedéseire a nagyhatalmú császárlányt. Talán még nem késő....

Mazsola

A mesebeli kis zöld disznócska aranyos, füllentős, csintalan, akaratos és féltékenykedős "kistestvérére" Tádéra, vagyis olyan, mint minden kisgyerek. Az őket nevelő Manócska pedig türelmes, okos, megértő, bölcs... mint minden felnőtt. Ugye?

Rémusz bácsi meséi
Rémusz bácsi meséiben az erdő és a tisztás lakóinak mindennapjaiba pillanthatunk be. Lakói: a Nyúl, a Róka, a Farkas és Mezeiné birkaasszonyság, akiknek bájos kalandjaival szeretnénk a gyerekeket megismertetni. A tanulságos történetek, melyek a szülők, nagyszülők számára - a mesekönyv, ill. a televíziós sorozat által - sok kellemes percet szereztek, reméljük a mai ifjúságot is elvarázsolják.

Mátyás-mesék
Nagyszerű reneszánsz királyunk előtt tisztelegve készítettük el a Mátyás-mesék című énekes játékunkat. Az előadás gerincét négy mese (Egyszer volt Budán kutyavásár, A gyevi bíró, Hány még a harminckettő?, Az aranyszőrű bárány) alkotja, melyeket szebbnél szebb népdalok fűznek szerves egésszé.
 
MEGAKUKORI GIGASZTÁR
Kukori és Kotkoda békésen éldegélne takaros portájukon, ha Kukori nem zsörtölő‘dne állandóan. Hol autót akar, hol aranytojásra vágyik, hol a Nemzetközi Kukorékolási Gigasztár fő‘díját, az Arany Strucctojást akarja elnyerni. Szerencsére Kotkoda mindig mellette van...

Fotóalbum: