Hirdetések


Szülinap a Holdfény Ligetben
 
 
Település:9723 Gyöngyösfalu
Megye:Vas
Helyszín:Liget utca 1.
Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) ELFOGADÓHELY!Kapcsolat:

Kapcsolat: Csáki Ivett
Telefon: +36 30 630 3906
Email: info@holdfenyliget.hu
Weboldal: www.holdfenyliget.hu

Leírás:
A Holdfény Liget remek helyszín gyermek születésnapi programokhoz, kellemes erdei környezet, izgalmas szabadidős lehetőségek, sportos aktivitások várják a résztvevőket. A születésnap programjait gondosan válogatjuk össze közösen a szülőkkel előzetes egyeztetés alapján a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve.

A parti során megélhetik a résztvevők a természet adta szabadság élményét, a kihívásokban csak a bátorságuk-kíváncsiságuk szab határokat. A programokat, a gyerekek önfeledt kikapcsolódását egy kedves, képzett pedagógus animátor vezeti.

A parti service is rendelkezésetekre áll, levesszük a terhet a vállaitokról, kávézónkban kemencés finomságokkal vendégelhetik meg a népes gyermeksereget. Ha sütögetésre adjátok a fejeteket, bérelhettek szalonnasütőt, ahol a szülők kellemesen beszélgethetnek, amíg a gyerekek az izgalmas programokon vesznek részt.

SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOK

Csodaország születésnapi program
A program tartalmazza a 4 órás animátori rendelkezésre állást, és választhatóan 2-t a ViziBuborék / Erdei kisvasút / Aranymosás programokból.

Ezeregyéjszaka születésnapi program
A program tartalmazza a 4 órás animátori rendelkezésre állást, 1 órás animátor által vezetett animációs programot, és választhatóan 1-et a ViziBuborék / Erdei kisvasút / Aranymosás programokból.

Kötélpálya születésnapi program
A program tartalmazza a 4 órás animátori rendelkezésre állást, 2 órás animátor által vezetett kötélpálya programot.

Holdfény születésnapi program
A program tartalmazza a 4 órás animátori rendelkezésre állást, és az 1 órás animátor által vezetett animációs programot.

Kalandos születésnapi program
A program tartalmazza a 4 órás animátori rendelkezésre állást, 2 órás animátor által vezetett kötélpálya programot, és választhatóan 1-et a Vizi gömböc / Erdei kisvasút/Aranymosás programokból.

Fotóalbum: