Hirdetések


Dream Horse Ranch Lovasudvar és Apartmanpark
 
 
Település:5465 Cserkeszőlő
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok
Helyszín:Tanyaföld 6
Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) ELFOGADÓHELY!Kapcsolat:

Kapcsolat: Lovasudvar
Telefon: 06 30 841 6752
Email: eb.dreamhorse@gmail.com
Weboldal: www.eb-dreamhorseranch.com

Leírás:
Western Lovasudvar Cserkeszőlőben!

Amint már a neve is elárulja, volt egy álmunk:

Arról, hogy életünket megoszthatjuk a világ legcsodálatosabb lényeivel, a lovakkal. Megnyitottuk a Dream Horse Ranch lovasudvarunkat, ahová sok szeretettel várunk minden régi és leendő lóbarátot!

Elsősorban Western-Lovaglással foglalkozunk, természetes lókiképzés, Natural Horsemanship és a ló és ember közötti kapcsolat elmélyítése a fő profilunk. Vendégeink megismerkedhetnek a western lovaglás rejtelmeivel, a kezdő és haladó westernlovas egyaránt megtalálja nálunk számítását! Egy dolog biztos: akit egyszer elkapott a western-láz, rabja marad egy életre!
De e mellett természetesen az angol lovasokat is szívesen látjuk, mert amint már fent említettük, nem a stílus a lényeg, hanem hogy együtt tölthessünk időt ezekkel a csodálatos lényekkel, a lovakkal!

Lovasudvarunk az Alföld szívében Cserkeszőlőben csendes nyugodt falusi környezetben, megközelítés szempontjából mégis kitűnő helyen található, hiszen községünk az ország egész területéről könnyedén elérhető a 44-es számú főközlekedési úton autóval vagy akár tömegközlekedési eszközzel is.

Csodálatos természeti környezetben elsajátíthatja a vendég a lovaglás rejtelmeit, szakavatott oktatók, edzők segítik a lovasokat a kezdőtől a haladó szintig. Megbízható - nyugodt lovak, jó hangulat várja a kedves vendégeket, kicsiket és nagyokat egyaránt, akár csak egy-egy órányi lovaglásra vagy több napos itt tartózkodásra is.

Lovaglás


A lovaglást futószáron kezdjük illetve ha érdekel a lóval való kapcsolat felépítése, akkor nálunk földmunkával is kezdheted, az az amikor megtanulsz úgy a lovaddal bánni, hogy az tiszteljen téged. Megtanuljuk a lovaglás alapjait, ez szükséges ahhoz, hogy később egyedül, pályán vagy osztályban is lovagolhassunk, illetve majd a környező vidéket bebarangolhatjuk lóháton.

Ha már megy az indulás, irányítás, megállás, akkor megtanulsz kisebb feladatok segítségével, hogy milyen segítségekre hogyan reagál a lovad. Lovagolhatsz angol vagy western pályán egyedül vagy más lovasokkal együtt. Osztályba illetve pályára kerülhetnek azok a lovasok, akik futószáron illetve a körkaámban már biztonsággal tudják alkalmazni a lovaglási technikákat, s képesek önállóan dolgozni a lóval.
Gyakorlottabb lovasok részére tereplovaglásra, azaz rövidebb, vagy több órás, akár egész napos lovaglásokra van lehetőség kísérővel. A táj gyönyörű minden évszakban.

Lovardai szolgáltatásaink

    Lovas séta a körkarámban a legkisebbeknek
    Futószár lovagoltatás
    Osztályban vagy egyéni lovaglás lovaspályán
    Western pályán ügyességi feladatok megoldása különböző jármódokban
    Tereplovaglás
    Többnapos csillagtúrák
    Nyári gyermektábor (napközis vagy bentalvós)
    Tábor szervezés osztályoknak
    Gyermeknapi- családinapi rendezvények
    Céges és egyéb programok szervezése
    Lovas edzőtábor szervezése
    Bértartás korszerű boxokban

Szeretettel várunk minden kedves lóbarátot, akár egy kis időre, vagy akár egy többnapos itt tartózkodásra a kényelmes és színvonalas faház-apartmanjainkba!

Ha felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk vagy hívjon, kérje személyre szóló ajánlatunkat!

Fotóalbum: