Hirdetések


Martinek Lovasudvar
 
 
Település:4080 Hajdúnánás
Megye:Hajdú-Bihar
Helyszín:Petőfi u. 76/c.Nyitvatartás:
a Lovasudvar egész évben minden nap nyitva áll a látogatók előtt

Kapcsolat:

Kapcsolat: Martinekné Varga Ágnes
Telefon: 06 30 24 24 639
Email: info@martineklovasudvar.hu
Weboldal: www.martineklovasudvar.hu

Leírás:
Egy kis csendes városka szélén, Hajdúnánáson, meghitt környezetben épült fel Lovasudvarunk, melynek minden szeglete, berendezése fából készült. Mindenben a hagyománytiszteletre a  természetközelségre és a lovak közelségére törekedtünk, olyannyira, hogy az istálló felett alakítottuk ki a szállást.
A táj szépsége, tiszta levegője, a város közelsége révén ideális pihenőhely.
 
Az erdővel, legelővel körülölelt, tágas  Lovasudvar szeretettel várja a Hajdúnánásra idelátogató, lovakat, lovaglást, tereplovaglást kedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat egyaránt.

Nagy örömünkre szolgálna, ha vendégeink közt tudhatnánk az év bármely évszakában, akár nyáron, akár télen is. A csend, a nyugalom, a tiszta levegő alapkínálatunk, melyhez hozzájárul az a komfort, amire a ma emberének szüksége lehet.
Szeretnénk megismertetni Önt a hagyományos és tájjellegű ételeinkkel, melyek bográcsban főnek vagy kemencében sülnek. Ilyen ételeink a híres öhöm a különböző pörköltfélék, öreglebbencs vagy a kemencében sült házikenyér illetve a kenyérlángos. A hagyományőrzés tekintetében részt vehetnek egy hamisítatlan vidéki hízóvágáson. Ha aktív pihenésre vágynak: lovasudvarunkon lovagolhatnak, a varosban vagy a környéken sétálhatnak, túrázhatnak, horgászhatnak és fürdőzhetnek a helyi termálfürdőben.

Fotóalbum: