Hirdetések


Gastropolis gyerekzsúr
 
 
Település:1136 Budapest
Megye:Budapest
Helyszín:Hegedűs gyula utca 9.Kapcsolat:

Kapcsolat: Kintses Anna
Telefon: 0036 944 77 67
Email: k.anna@gastro-polis.hu
Weboldal: www.gastro-polis.hu

Leírás:
Minden évben izgatottan várja gyermekünk a nagy napot, a szülinapját, amikor minden róla szól, amikor mindenki a kis ünnepelt kedvében akar járni. A szülőknek nem is olyan egyszerű a feladatuk, amikor gyerekzsúr szervezéséről van szó. A Gastropolis Főzőiskola leveszi a gondot a válláról, segítünk a szervezésben, a programok kitalálásában, az esemény lebonyolításában.

A Gastropolis Főzőiskola segítségével egyedi és különleges programot szervezhet gyermekének. Mi vállaljuk, hogy mindent megszervezünk, kitalálunk, előkészítünk, majd elpakolunk, így Önnek és gyermekének csak részt kell vennie a zsúron, fogadni a kis barátokat és jól érezni magukat. A program egy jó hangulatú sütés-főzés egy olyan profi konyhában, ahol mindent a gyerekek méreteire és igényire alakítunk, és ahol profi séfek és animátorok vigyáznak a kicsikre.

A konyha sok gyermek számára izgalmas és új terep, egy igazi kaland, aminek a felfedezése hatalmas élmény és izgalom, főleg a barátokkal együtt. Szülinapi gyerekzsúr, ballagás, vagy más baráti összejövetelről legyen is szó, izgalmas programlehetőségeket rejt magában.

Milyen programot kínálunk?
Délutáni közös főzés a barátokkal, aminek a végén elfogyasztják az elkészített finomságokat.  Díszíthetünk vicces muffinokat, süthetünk állatfigurás kekszeket, csinálhatunk kívánság pizzát, vagy olyan hamburgert, amit minden gyerkőc szeret. A menüválasztékkal kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, természetesen egyedi kívánságokat is teljesítünk.
A főzésen kívül érdekes vetélkedők, kívánság szerint vicces bohóccal, arcfestéssel, kézműves játékokkal, játszóházzal, zenés bulival is kedveskedhetünk a kicsiknek. A cél, hogy ők jól érezzék magukat, hogy felejthetetlen legyen számukra az együtt eltöltött idő.
A program helyszíne a Gastropolis Főzőiskola, de kívánság szerint kitelepülést is vállalunk.

Extrák:
-    Meghívó készítése
-    Fotóalbum a rendezvényről
-    Búcsúajándék a kis résztvevőknek
-    Közös póló tervezése és készítése
-    Szülinapi torta
-    Csoki- vagy bonbonkóstoló
-    Gyerekkoktélok
-    Kitelepülés

Fotóalbum: