Hirdetések


Bilimbo Ház családi napközi
 
 
Település:Budapest
Megye:BudapestNyitvatartás:
8-17 óráig

Kapcsolat:

Email: naphegy@bilimbo.com; huvosvolgy@bilimbo.com; obuda@bilimbo.com
Weboldal: www.bilimbo.com

Leírás:
Az első Bilimbo Ház, Bilimbo Naphegy 2004-ben nyitott meg az első kerületi Naphegyen. 2009-ben Bilimbo Óbuda, 2013-ban pedig Bilimbo Hűvösvölgy is megnyitott. Mindhárom családias, montessori szemléletű intézményünkbe szeretettel várunk minden gyereket.

A gyerekeket 20 hónapos kortól fogadjuk 2 csoportban napközbeni alternatív ellátásra a hét minden napján vagy csak heti 2 délelőtt. Bilimbo Hűvösvölgybe már a 10 hónapos gyerekeket is várjuk.

Lehet nálunk szülinapi bulit is szervezni, júliusban és augusztusban pedig izgalmas nyári táborok várnak a gyerekekre 2-12 éves korig.

Fő hitvallásunk Mária Montessori gyermekközpontú pedagógiai módszere. A gyerekeket az önállóságra neveljük, szeretettel, tisztelettel fordulunk feléjük.

Bilimbo Háza montessori eszközei, játékai között megtalálhatóak eredeti holland vagy olasz gyártók eszközei, de folyamatosan gyártunk mi magunk is eszközöket.

Bilimbo Házában, mind a bölcsődei csoportokban, mind az óvoda előkészítő csoportokban, mind nyári táborainkban, illetve tematikus születésnapi zsúrjainkon találkozhatnak a gyerekek azokkal az eszközökkel, játékokkal és módszerekkel, melyek ezeket a képességek, készségek kialakulását a saját fejlettségi szintjükhöz illeszkedve segítik.

Intézményeink szakmai vezetője Stefán Mariann, a Magyarországi Montessori Egyesület vezetője. Munkatársaink montessori képzésben részesülnek.

Helye:
I. kerület Nyárs utca 3.
III. Bécsi út 268. Fsz 1.
II. kerület Hidegkúti út

Fotóalbum: