Hirdetések


Ovistorna a Légy Fitt Mozgáscentrumban
 
 
Település:Budapest, VI.
Megye:Budapest
Helyszín:Szondi utcaNyitvatartás:
hétfő és szerda 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolat: Fehér Krisztina
Telefon: 20/4888 026, 1/704 7512
Email: info@legyfitt.hu
Weboldal: www.legyfitt.hu

Leírás:
Zenés készségfejlesztő mozgásóra mondókákkal, énekekkel, játékokkal, ahol az ovisok mozgalmasan és tartalmasan tölthetik el az időt hasonló korú társaikkal, míg esetleg anyukájuk (vagy apukájuk) a szomszéd teremben egy TRX edzésen vagy Pilates órán izzadja le a feles kilókat.

Az ovis torna remek terep a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, a ritmusérzék fejlesztésére, a kúszásos, mászásos feladatok pedig elősegítik a térben való tájékozódás fejlődését. Ez az a kor, amikor ezek a készségek, képességek a legjobban fejleszthetők. Fontos, hogy a gyerkőcöket már egész kis korban rávezessük a helyes testtartás fontosságára, és hogy mindez olyan formában történjen, hogy az a korosztályuknak megfelelő nyelvezetű legyen, a foglalkozásokat élményként éljék meg, miközben játszva tanulnak.

A foglalkozásokon számos eszközt használnak a gyerekek. Ilyenek pl .a gyerekek termetéhez igazodó méretű óriáslabdák, vagy a multiaktív félgömb, mely azon túl, hogy az egyensúlyérzéket fejleszti, megelőzi a lúdtalp kialakulását és segíti a lábboltozati problémák megelőzését. A mászó alagút szintén közkedvelt eleme a foglalkozásoknak.

A gyakorlatok közben gyermekzene szól, vagy a gyerekek énekelnek, mondókáznak, ami észrevétlenül fejleszti ritmusérzéküket is.
A gyakorlatok egy részét minden résztvevő önállóan végzi, másik részét pedig közös játékok alkotják. Ezek mindegyike fejleszti a koncentrációt, a közös feladatok pedig emellett elősegítik a sikeres szocializációt is.

A foglalkozások kis létszámú csoportban – max. 10 fő – zajlanak, a foglalkozást fiatal, szakképzett rekreációs gyermekprogram szervező, gyermekanimátor és sportedző tartja. A kis létszám garantálja, hogy a foglalkozás vezetője minden gyermekre maximálisan odafigyelhessen.
A létszám optimalizálása végett minden foglalkozásunkra előzetes (online) bejelentkezés szükségesinternetes rendszerünkön keresztül. Bejelentkezésre a létszám optimalizálása végett van szükség.

De ne legyünk ennyire komolyak! A gyerekek imádják a foglakozásokat! A kis „törzsvendégek” pajtásként örülnek egymásnak és egy órára teljesen feloldódnak a közös éneklés, mondókázás és mozgás önfeledt élvezetében. Megtapasztalják a mozgás örömét, új dalokat tanulnak és egy újabb sikerélménnyel lesznek gazdagabbak az óra végére.
És ha még lehet fokozni mindezt, a foglalkozás végé egy újabb csúcspont, amikor minden kis résztvevő matricát választhat magának az ügyes részvételért.

Persze azt is tudjuk, hogy egy óvodás olykor szeszélyes és kiszámíthatatlan. Ha gyermeked az óra elején nehezebben oldódik, vagy foglalkozás közben, bizonyos feladatoknál úgy dönt, hogy abban mégsem kíván részt venni, megteheti! Tiszteletben tartják a döntését, és bár motiválják a feladatban való részvételre, nem kényszerítik arra!

Tornázz egy időben egy helyen gyermekeddel! Nincs több kifogás!
- nincs felesleges utazás, időpocsékolás
- kedvezményes Anya+gyermek bérletek
- gyermeked készségei fejlődnek, neked pedig az izmaid
 

Fotóalbum: