Hirdetések


Prücsök Otthon Családi Napközi
 
 
Település:1097 Budapest
Megye:Budapest
Helyszín:Vaskapu u. 10-14.Nyitvatartás:
7.00-18.00

Kapcsolat:

Telefon: 06 30 689 6849
Email: prucsokcsana@gmail.com
Weboldal: www.prücsökotthon.hu

Leírás:
VISSZAMENNÉL DOLGOZNI VAGY KIMOZDULNÁL OTTHONRÓL?
 
A kisgyermek nem akadály, hisz nálunk:
- hosszú a nyitvatartási idő: 7.00-18.00,

- nagy figyelmet fordítunk az egészséges testi fejlődésére:
• naponta somokozhat a só-kabinunkban,
• figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozásra, akár speciális igényeket is kielégítünk (ételallergia, intolerancia, stb.), valamint

- az egészséges szellemi és lelki fejlődésére:
• folyamatos figyelmet kap egy max. 7 fős csoportban,
• játék közben tanulja meg az angolt,
• felszínre hozzuk rejtett zenei tehetségét,
• megtanulja a környezettudatosság alapjait.
 
Családi napközink egész napos gondozást, nevelést nyújt a dolgozó szülők gyermekeinek, elsősorban 1-4 éves kor között, de akár nagyobb testvérek számára is, az igényeknek megfelelően.
 
Célunk, hogy biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben foglalkozzunk a gyermekekkel, a családias együttlétet mintázva, ahol minden gyermek számíthat a gondozóra. Személyre szóló, egyéni bánásmóddal szeretnénk segíteni a gyermekeket személyiségük és képességeik kibontakoztatásában. A lelki egészség mellett a testi egészséget is fontosnak tartjuk, ez utóbbit korszerű táplálással, napi négyszeri étkeztetéssel, higiéniára neveléssel és a gyermekek nagy mozgásigényének kielégítésével valósítjuk meg.

A mindennapos homokozás nagymértékben fejleszti az 1-4 éves korú gyermekeket is ezért napközinkben ez a tevékenység is elérhető.

A családi napközinkben a szociális viselkedésformák elsajátítására is oda figyelünk. Rengeteg dolog tartozhat ide, pl. hogyan kérünk vagy köszönünk meg valamit, hogyan szólunk a másikhoz. Ide tartozik a szokások elsajátítása is, itt elsősorban a higiéniás szabályokra kell gondolni, pl. illemhely használata után kézmosás, stb. vagy az étkezési szokásokra, pl. az evőeszközök helyes használata, stb. Mindezekben a jó példa és a türelem az irányadó.

A nevelőnek segítenie kell a gyermekeket természetes tudásvágyuk kielégítésében.
A "Mi ez?" korszakban és a "Miért?" korszakban türelmesen és megfelelő időt szakítva kell válaszolni a kérdésekre, hiszen kérdeznünk egész életünkben tudnunk kell, és nagyon fontos, hogy a gyermekeknek ne menjen el a kedvük a kérdezősködéstől.
 
Tárgyi eszközeinket, játékkészletünket úgy válogattuk össze, hogy fejlesszék a gyermekek kreativitását és értelmi képességeit, hiszen a gyermekek szinte mindent a mozgáson és a tapasztaláson keresztül ismernek meg.

A Prücsök Otthon családi napközi küldetése:
- a gyermekek biztonságos és szerető környezetben való nevelése, valamint a szülők egyéni igényeinek kielégítése,
- nagyon fontosnak tartjuk a korai nyelvoktatást, játékos formában a korosztálynak megfelelően, dalokkal, mondókákkal sajátítják el a gyermekek,
- a gyermekek kiváló körülmények között játékosan tanulhatnak, a tanulás számukra élvezet és élmény lehessen.
 
Szeretettel várunk az alábbi elérhetőségeken:

Prücsök Otthon: 1097 Budapest Vaskapu utca 10-14/C fszt. 6.
Prücsök Otthon II.: 1097 Budapest Vaskapu utca 10-14/A fszt. 3.

Fotóalbum: