Hirdetések


Monsoon Yoga & Pilates - Gyerekjóga
 
 
Település:Budapest
Megye:Pest
Helyszín:Pasaréti út
Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) ELFOGADÓHELY!Nyitvatartás:
H-Cs: 8:00-20:30
P: 8:00-19:00
Szo: 9:00-13:00
V: 10:00-13:00

Kapcsolat:

Kapcsolat: Polyvás Ildikó üzletvezető
Telefon: 06 20 484 0903 és 200 7532
Email: info@monsoonyoga.hu
Weboldal: www.monsoonyoga.hu

Leírás:
A mozgás, a játék a gyermek lételeme. A gyermekjóga a gyerekek alaptermészetéhez igazítja az ősi jógagyakorlatokat, hogy mindazt a tudást, amit évezredek során felhalmozott, ők is megtapasztalhassák vidáman, felszabadultan. Rengeteg fontos dolgot ad a gyerekeknek, amire szükségük van a mai világban: erőnlétet, belső figyelmet, egymásra odafigyelést, kreativitást, koncentrációt, kitartást, rugalmasságot, érzelmi intelligenciát, kikapcsolódást.

A jóga a test-lélek-szellem egységét figyelembe véve, gyógyít és harmonizál. A tartások átmozgatják, erősítik egész testüket, a légzőgyakorlatok és a relaxáció nyugtató hatással van lelkükre, a koncentrációs gyakorlatok elmélyítik figyelmüket. A gyermekjóga mindezt lefordítja a gyermekek nyelvére, figyelembe véve a korosztály sajátosságait.

Egy-egy jógapóz végzésekor állatot vagy növényt utánzunk, tehát a gyerekjóga a kicsik természetére épít: a gyermek mindent utánoz, ami körülötte történik. Az utánzás eleinte egészen öntudatlan, s csak lassan válik tudatossá, amikor a gyermek egy idő után már “eljátssza”, amit tapasztalt, vagy amit átélt.

A gyermekjóga áldásos hatása a gyerekekre a teljesség igénye nélkül:
-    segít a mozgásfejlődésben
-    fejleszti a koncentrációt, memóriát, kommunikációs képességeket
-    oldja a felgyülemlő szorongást, feszültséget
-    megtanítja a kicsiket csapatban dolgozni

A gyerekjóga nagyjából hároméves kortól űzhető, mi az ovis-kisiskolás korosztálynak ajánljuk. Ekkorra már képesek a szóbeli utasításokat követni, kisebb csoportban együtt dolgozni. Nagyjából 10 éves kortól javasoljuk a tinijógát.

A gyerekjógát csütörtökönként 16:30-17:30 között tartja Párvy Patrícia oktatónk.
Az óra ára 1200.- Ft, a 4 alkalmas bérlet ára 4000.- Ft.
 

Fotóalbum: