Hirdetések


Jóga-sziget - Baba-mama jóga
 
 
Település:1196 Budapest
Megye:Pest
Helyszín:Hunyadi utca 87.Nyitvatartás:
Tanfolyam időpontok: órarend

Kapcsolat:

Kapcsolat: Zámbó-Farkas Ildikó
Telefon: +36 30 999 7433
Email: shanti@jogasziget.hu
Weboldal: www.jogasziget.hu

Leírás:
Míg a babának az egész foglalkozás játék, a mamának egy jó lehetőség arra, hogy visszaszerezze a szülés előtti kondícióját.

A foglalkozás lényege, hogy az anyuka együtt mozog a babával. A jóga gyakorlatok elősegítik az anyuka regenerálódását, segítenek abban, hogy visszanyerje szülés előtti kondícióját.

A foglalkozásokat a baba igényeihez igazítjuk, így ha éppen álmos, akkor alszik, ha éhes eszik, ha kedve tartja játszik a gyakorlatok közben.
A jógapozíciók fejlesztik a baba mozgás- és térérzékelését, jótékonyan hozzájárulnak, mind testi, mind pedig értelmi képességeik fejlődéséhez.
A jóga foglalkozás egyrészt a baba masszírozásából, játékos foglalkoztatásából áll, másrészt a mama testgyakorlataiból, melynek a baba is aktív résztvevője. Továbbá légző gyakorlatok, gátizomtorna, és relaxáció teszi még színesebbé az órákat. A jógás babáknál megfigyelhető, hogy sokkal nyugodtabbak, mosolygósabbak, és nyitottabbak.

Szeretettel várunk babás jóga foglalkozásainkon a Jóga-szigeteken!

Gyakori kérdések a babás jógával kapcsolatban

Mi lesz, ha sír? - semmi! Ez a foglalkozás természetes része, a babák így jelzik az igényeiket, így beszélgetnek. Egyszer az egyikük, aztán a másik baba sír - vagy mindenki egyszerre:) - a következő pillanatban már mosolyognak, kacagnak:)

Mi lesz, ha éhes lesz? - megetetheted, az óra előtt, közben vagy után, amikor igénye van rá

Mi lesz, ha elalszik? - a babád kipiheni magát, Te pedig azt teszed, ami jól esik: pihensz, jógázol, magadra figyelsz egy kicsit, és mikor felébred, a Mamája még mosolygósabb lesz.

Fotóalbum: