Hirdetések


Baba-mama torna (Kangatraining) a BÓBITA Fejlesztő Centrum Sóbarlangban
 
 
Település:Budapest IV., Újpest
Megye:Budapest
Helyszín:Attila u. 156. (bejárat: Fóti út 81/b. felől)Kapcsolat:

Kapcsolat: Őri-Pál Adrienn marketing koordinátor
Telefon: 30 721 3969
Email: sobarlang@bobitaovibolcsi.hu
Weboldal: sobarlangesgyermekfejlesztes.hu/szolgaltatasok/baba-mama-torna

Leírás:
Nagy Lívia Tamara vagyok, egy bájos kis tündér anyukája. A Kangatraininggel akkor találkoztam az interneten, amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz és valamilyen szülés előtti mozgásformát kerestem.

Ebből végül szülés utáni lett és az, hogy én is okleveles Kangatrainer lettem. Egyszerűen beleszerettem a Kangába, nagyon szuper és szórakoztató egyedülálló szülés utáni torna , amit a babáddal együtt végezhetsz.

A kangázás természetes velejárója, hogy megszerettem a hordozást, olyannyira, hogy a Hordozóház hordozási tanácsadó képzesét is elvégeztem.

KANGATRAINING

A Kangatraining egy egyedülálló edzés az édesanyáknak és a kisbabáknak.

Különlegessége, hogy a kisbaba az edzésidő legnagyobb részét babahordozóban édesanyjával tölti.

A Kangatraining olyan mozgásforma, mely megdolgoztatja a szív- és érrendszert, fejleszti az állóképességet, a rugalmasságot, növeli az izomtömeget, az erőt. A gátizomzat és a has izmainak helyes edzése kiemelt figyelmet kap. A Kangatraining biztonságosan mozgatja át a medence izmait, miközben a tréner a kisbaba helyes hordozására is figyel végig az edzés alatt.

Mikor kezdheti el a Kangatraininget az anyuka?
Ha a szülés természetes úton zajlott, akkor 6-8 hét, ha császármetszéssel, akkor 10-12 hét regeneráció után, amennyiben a 6 hetes nőgyógyászati vizsgálaton az orvos mindent rendben talált.

És meddig?
Ha sosem hordoztad a babádat, akkor is 13-15 hónapos koráig bőven hozhatod. A gyakrabban hordozott babák akár 2-3 éves korukig is szívesen alszanak a hordozóban, amíg Te edzel!

Fotóalbum: